Botrány

Gulyás Gergely Magyar Péterről: kipukkadt a lufi!

A Miniszterelnökséget vezető miniszter is reagált a Varga Judit volt férje által nyilvánosságra hozott hangfelvételre.

2024.03.26 11:03MTI

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden Facebook-bejegyzésben reagált Magyar Péter állításaira, azt írva: Magyar Péter az új Márki-Zay, csak annyi a különbség, hogy Márki-Zay Péter nem terrorizálta a feleségét.

"Sok hűhó semmiért. Kipukkadt a lufi!" - fogalmazott bejegyzésében Gulyás Gergely, reagálva a Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje által kedden közzétett hangfelvételre.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter azt írta: "egy megfélemlített feleséggel folytatott családi vitának semmi köze a közélethez."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.